Persondataforordningen – retningslinjer

Dine data:

Dit brug af KulturenNu’s hjemmeside er anonym.

Vi registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig som person.

Hvis du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, oplyser du navn og mailadresse, om du modtager en bekræftelsesmail i din indbakke fra vores databehandler. Din tilmelding til nyhedsbrev, er først gældende når vi har modtaget din bekræftelse.

Vi sælger ikke persondata til tredjepart, men i forbindelse med nyhedsbreve deler vi data med en samarbejdspartner, der har underskrevet en databehandler-aftale ’EU-US Privacy Shield’-certificering, der forpligter samarbejdspartneren til en sikker, og 100% fortrolig behandling af dine data.

Dine oplysninger vil derfor aldrig blive videregivet til tredjepart, som vil kunne bruge dem til at kontakte dig direkte.

Behandling af data om dig

Den 25. maj 2018 trådte EU-databeskyttelsesforordningen i kraft. Den styrker dine muligheder for bl.a. at få indsigt i, hvilke oplysninger. Ifølge persondataloven har du ret til at blive informeret om behandlingen af personoplysninger.

Vi tager sikkerhed alvorligt. I KulturenNu ønsker vi, at du har kontrollen med dine data, derfor kan du altid tilgå dine oplysninger, direkte fra foden på vores nyhedsbrev Update your subscription preferences’. Her kan du se de data vi har registreret, du kan ændre dine data, eller afmelde nyhedsbrev og samtidig slette dine data.

For at kunne kommunikere med dig om nye arrangementer i KulturenNu, beder vi om dit navn og din e-mail adresse, i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev.

Personoplysninger modtaget med henblik på udsendelse af nyhedsbreve er gældende indtil dit samtykke tilbagekaldes.

Tilgang til dine oplysninger i KulturenNu sker alene af en betroet medarbejder, fra computer med beskyttet adgang.

KulturenNu, CVR. 34531366, er dataansvarlig for de oplysninger, du afgiver til os når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev.

Statistik

Vi fører statistik over, hvordan vores hjemmeside http://kulturennu.dk/ bliver brugt. Besøg på vores hjemmeside bliver logget anonymt. Loggen indeholder ikke personidentificerbare oplysninger, men benyttes alene til statistik, som hjælper os med at gøre vores hjemmeside funktionel og brugervenlig.

 

Hvis du har spørgsmål til vores retningslinjer i forbindelse med Persondataforordningen, er du meget velkommen til at sende os en mail på info@kulturennu.dk

By | 2019-03-06T12:20:52+00:00 marts 6th, 2019|