Vision 2014-12-17T16:05:00+00:00

Vores vision er, at KulturenNU bliver en central aktør på den københavnske kulturscene. Vi vil gentænke præmisserne for kulturformidling, og vende op og ned på forestillingen om ’plejer’.

Det er centralt for os, at KulturenNU skaber kulturaktiviteter med mening, som er leveret i øjenhøjde, som er ud over det sædvanlige, og som samtidig har en aktualitet i forhold til emne eller tid.

Vi skaber arrangementer ud fra vores kerneværdier: oplevelser, viden og nærvær.

Derfor er afgørende for os, at skabe rammer og kulturaktiviteter, hvor der også er plads til fordybelse og passion. Hvor mennesker i et inspirerende miljø kan mødes og dele interesser, oplevelser og erfaringer.

Ud over de brede kulturelle aktiviteter, producerer vi lukkede særarrangementer for interesseorganisationer, foreninger eller private, samt skræddersyede virksomhedsarrangementer.

Det er vigtigt for os at være i dialog med vores gæster, lytte efter interesser og forslag til nye aktiviteter.
Som gæst kan du hjælpe os, ved at komme med forslag til nye aktiviteter på info@kulturennu.dk . Hver måned trækker vi lod om et par flasker vin blandt de indkomne forslag. (Vinderne offentliggøres her på siden, samt i vores nyhedsbrev).

Du kan også tilmelde dig til vores nyhedsbrev, så du altid er sikker på at være opdateret, eller du kan ’like’ KulturenNU på vores Facebook-side.

Hvis du synes, KulturenNU er et spændende initiativ, vil vi være glade for, at du medvirker til at sprede budskabet i dine cirkler.