Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kulturennu.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Vision 2018-01-16T11:29:27+00:00

 

Visionen for KulturenNu er, at skabe kulturelle oplevelser ud over det sædvanlige. Vi gentænker præmisserne for kulturformidling, udfordrer fordommene, og vender op og ned på forestillingen om ’plejer’.

Det er helt afgørende for os, at KulturenNU skaber kulturaktiviteter med mening, kant og aktualitet i forhold til emne eller tid. Det er en del af vores dna, at oplevelsen bliver leveret i øjenhøjde, af entusiastiske og kompetente medarbejdere.

Det er afgørende for os, at skabe rammer om kulturaktiviteter, hvor der også er plads til fordybelse og passion. Hvor mennesker i et inspirerende miljø kan mødes og dele interesser, oplevelser og erfaringer.

Vi skaber også særarrangementer for både private og virksomheder, enten med udgangspunkt i vores omfattede produktkatalog, eller som et ‘skræddersyet’ arrangement.

Det er vigtigt for os at være i dialog med vores gæster, lytte efter interesser og forslag til nye aktiviteter.
Som gæst kan du hjælpe os, ved at komme med forslag til nye aktiviteter på info@kulturennu.dk . Hver måned trækker vi lod om et par flasker vin blandt de indkomne forslag. (Vinderne offentliggøres her på siden, samt i vores nyhedsbrev).

Du kan også tilmelde dig til vores nyhedsbrev, så du altid er sikker på at være opdateret, eller du kan ’like’ KulturenNU på vores Facebook-side.

Hvis du synes, KulturenNU er et spændende initiativ, vil vi være glade for, at du medvirker til at sprede budskabet i dine cirkler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kulturennu.dk/public_html/wp-content/plugins/the-events-calendar/common/src/Tribe/Customizer/Section.php on line 204