Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kulturennu.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Foredragsholdere 2017-03-26T10:58:29+00:00

Vores Foredragsholdere og samarbejdspartnere

 • Emma Rønberg

  cand.mag i Historie
   Emma Rønberg er uddannet historiker fra Københavns Universitet. Emma har betydelig museums erfaring, bl.a. fra ansættelser på Kronborg Slot, Frederiksborg Slot, Tøjhusmuseet og Orlogsmuseet. Emma har i 2016, været historisk konsulent på Hamletscenen på Kronborg Slot, og foredragsholder på ‘Kongens togt 2016’. Emma arbejder særligt indgående med formidling af royal historie, Shakespeare og by- og slotshistorie.
  • Jens Ulrich T. Nielsen

   Cand.mag i Historie
    Jens Ulrich er uddannet historiker fra Københavns universitet, og er specialist i dansk flådehistorie, samt dansk og europæisk krigshistorie fra 1500-1918. Jens Ulrich har arbejdet en lang årrække på Orlogsmuseet, Tøjhusmuseet og Kronborg Slot, og er desuden velbevandret i Københavns gader hvor han varetager en række byvandring for KulturenNU.  
   • Tim Ole Simonsen

     Tim Ole Simonsen er uddannet historiker, og beskæftiger sig primært med besættelsestiden. Hos KulturenNU varetager Tim byvandringer, med besættelsen og befrielsen som tematik.
    • Hannibal Munk

     cand.mag i Historie
      Hannibal Munk er cand.mag i Historie fra Københavns universitet, og arbejder som videnskabelig medarbejder på Bladtegnermuseet, der er en særsamling under det Det Kongelige Bibliotek i København.
     • Per Kuskner

      Journalist og forfatter
      • Anne-Marie Helfer

       Forfatter og historiefortæller
        Anna-Marie er uddannet lærer, men arbejder nu som selvstændig forfatter. Hun laver også fortælleforestillinger og foredrag med noget på programmet for såvel voksne som børn – både hver for sig og sammen. I 2005 modtog Anne-Marie Helfer Undervisningsministeriets pris, ‘Skriverprisen’ for Dingobogen ‘Kalle og Jacob’.
       • Rasmus Glenthøj

        Postdoc ved Syddansk Universitet
        • Peer Kaae

         Journalist
          Peer Kaae er uddannet Journalist. Kaae har bl.a. været ansat på Se og Hør, men har siden hen slået sine folder som forfatter og har en lang række bøger på cv´et.
         • Jytte Hilden

          Tidligere kulturminister
          • Frank Bøgh

           Tidligere kriminalassistent og forfatter
           • Henrik Stevnsborg

            Professor i Jura
            • Nina Bauer

             Cand.mag i Historie
              Nina Bauer er uddannet historiker, og har speciale i mad-kultur, spisevaner og madens symbolværdi. Nina har særligt beskæftiget sig med den seksuelle symbolik, der ofte findes i forbindelse med mad.
             • Vibe

              Foredragsholder, byvandring og Skribent (Freelance)
               Vibe er mag.art i Historie, og arbejder som presse- og kommunikationsmedarbejder på et mellemstort fagbogsforlag i København.

              Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kulturennu.dk/public_html/wp-content/plugins/the-events-calendar/common/src/Tribe/Customizer/Section.php on line 204