Om os 2017-03-26T10:58:29+00:00

Om KulturenNU

KulturenNU er resultatet af et samarbejde, om en fælles passion for kultur, historie og København. Vi mødtes om en fælles historisk interesse, og derfra voksede KulturenNU ud af vores samtaler, som en virksomhed der udvikler kulturarrangementer og events med mening.

Vi brænder for at formidle formidle den gode historie, den skæve vinkel, og give vores gæster oplevelser ud over det sædvanlige.

Team KulturenNU
  • Emma Rønberg

    cand.mag i Historie
    Emma Rønberg er uddannet historiker fra Københavns Universitet. Emma har betydelig museums erfaring, bl.a. fra ansættelser på Kronborg Slot, Frederiksborg Slot, Tøjhusmuseet og Orlogsmuseet. Emma har i 2016, været historisk konsulent på Hamletscenen på Kronborg Slot, og foredragsholder på ‘Kongens togt 2016’. Emma arbejder særligt indgående med formidling af royal historie, Shakespeare og by- og slotshistorie.
    • Preben Zachariassen

      direktør
      Preben har en finansiel baggrund fra CBS og Internationale Studier. Efter 30 år på chefposter i den finansielle sektor, har Preben valgt at skifte spor, og udleve sin passion for kultur.
    • Jens Ulrich T. Nielsen

      Cand.mag i Historie
      Jens Ulrich er uddannet historiker fra Københavns universitet, og er specialist i dansk flådehistorie, samt dansk og europæisk krigshistorie fra 1500-1918. Jens Ulrich har arbejdet en lang årrække på Orlogsmuseet, Tøjhusmuseet og Kronborg Slot, og er desuden velbevandret i Københavns gader hvor han varetager en række byvandring for KulturenNU.  
      • Vibe

        Foredragsholder, byvandring og Skribent (Freelance)
        Vibe er mag.art i Historie, og arbejder som presse- og kommunikationsmedarbejder på et mellemstort fagbogsforlag i København.