For Virksomheder 2017-03-26T10:58:29+00:00

KulturenNu og Virksomhedsarrangementer

Vi udvikler arrangementer med mening og kant, der formidler et budskab og skaber unikke rammer om jeres næste virksomhedsarrangement. Vi tager altid udgangspunkt i jeres behov. Det er vigtigt for os, at vi grundigt får afstemt jeres målsætning med arrangementet, så vi sammen sikrer at arrangementet bliver en succes. Vi lever af succesfulde arrangementer!

Vi har erfaring fra mange forskellige typer af arrangementer, som vi igennem de sidste par år har udviklet til både små og store virksomheder. Listen nedenfor er på ingen måde udtømmende, men blot udtryk for et par smagsprøver på nogle muligheder, der selvfølgelig kan kombineres med jeres egne ideer og eller ønsker:

  • Temasejltur i Københavns Havn, med kendt guide. Forfriskninger og snacks
  • Cykeltur langs Københavns Havn /Amager Strandpark m/u guide, picnic kurv eller frokost, drikkevarer, cykeludlevering/cykeldrop efter aftale
  • Guidede byvandringer i København, eventuelt som temature mulighed for at indlægge firmaspecifikke opgaver for deltagerne, incl. frokost
  • Guidede cykelture i København, eventuelt som temature, mulighed for at indlægge firmaspecifikke opgaver for deltagerne, incl. frokost
  • Temature uden for København med turistbus eller offentlig transport, feks. forstæder, slotte i Nordsjælland, incl. frokost
  • Guidede ture på museer på Sjælland, incl frokost
  • Temafester, kostumer, location, underholdning m.v.
  • Segway tur i København

Send os blot en mail på info@kulturennu.dk, så kontakter vi dig, med henblik på en uforpligtende samtale om ide og muligheder. Vi glæder os til at høre fra dig.

KulturenNu

OPLEVELSER

Skab en fælles oplevelse
Der rækker udover det sædvanlige

INSPIRATION

Kunstnerisk eller videnskabelig indgivelse
I kommer tættere på hinanden, og kan skabe ny kreativitet

KREATIVITET

Tænk ud af boksen
Frigiv Kreativitet

UDVIKLING

Der sætter spor
eller skaber interaktion mellem mennesker/grupper eller organisationer

Vi har specialiseret os i virksomhedsarrangementer og teamudvikling. Gennem vores arbejde med kulturaktiviteter har vi en bred berøringsflade, og vi kan sammensætte et væld af spændende oplevelser, uanset som det handler om optimering af bløde værdier, kreative strategiseminarer, eller blot arrangementer, der skal skabe virksomhedsidentitet, sammenhold, glæde og begejstring.

Vi sammensætter arrangementer der er tilpasset Jeres behov og økonomi. Vi deltager gerne i et gratis og uforpligtende møde – hvor vi afklarer målsætning, rammer, økonomi m.v.

Vi samarbejder kun med de bedste aktører, derfor er alle vores samarbejdspartnere nøje udvalgt – vi leverer varen hver gang.

Vi har altid en repræsentant til stede under arrangementerne, så vi kan sikre, at arrangementet bliver gennemført som aftalt.

KulturenNU tilbyder

Mangler I en kompetent facilitator, eller en spændende foredragsholder, til et afbræk fra et møde, en forløsning af tanker, en enestående location til jeres næste fest, konference eller skal personalet bare forkæles? Så kontakt KulturenNU og hør mere om, hvilke muligheder vi har for at imødekomme jeres ønsker.

Hvorfor KulturenNU?

Alle arrangementer udvikles som skræddersyede produkter, der passer netop til jeres målsætninger for arrangementet. Vores udgangspunkt er jeres behov, derfor bruger vi noget tid sammen med jer i opstartsfasen, så vi er helt sikre på, at både I og vi  har samme opfattelse af arrangementet.