Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vilhelm Lauritzen Terminalen

« Alle events

Eksklusivt arrangement i Vilhelm Lauritzen Terminalen
KulturenNu præsentere et enestående arrangement i Vilhelm Lauritzen Terminalen. Få en oplevelse ud over det sædvanlige, når vi får adgang til at se Københavns lufthavns første terminal, der blev opført i 1939. Terminalen var i brug indtil 1960, og anvendes i dag udelukkende af den kongelige familie, og af store berømtheder.

 

I samarbejde med Vilhelm Lauritzen Terminalen har vi fået en unik mulighed for at besøge denne arkitektoniske perle. Vi får fortællingen om bygningens fantastiske historie, anvendelse og om, hvad der sker når mennesker går sammen om at bevare.

Vi glæder os til at præsentere et spændende program, hvor vi starter med at se en film (ca. 20 minutters varighed). Derefter bliver vi vist rundt i terminalen og afslutningsvis besøger vi “tårnet”, hvor de første flyveledere har siddet og styret den danske luftfart.

 

VLT
OBS: Der er et begræset antal billetter og billetterne tildeles efter ‘først til mølle’-princippet. Der er mulighed for at parkere foran Terminalen. Vi gør også opmærksom på, at arrangementet må udsættes i tilfælde af, at VIP´s vælger at benytte bygningen.