Indlæser Begivenheder

Nordhavn2

« Alle events

Der bliver bygget på livet løs i Nordhavn!

Forandring, transformationer og omdannelser af det tidligere erhvervsområde med industribygninger, siloer, lagre, studier og meget, meget andet.

På denne byvandring med tidl. stadsarkitekt Jan Christiansen skal vi se nye bydannelser, gader, stræder og pladser med andre funktioner end de tidligere. Nu er der butikker, boliger, kontorer og tegnestuer, hvor der tidligere var placeret Nordisk Film og eksempelvis det legendariske Riffelsyndikat.

Vi skal se på siloer, der er radikalt omdannet til meget kostbare kontorer og boliger, men også boliger for almindelige københavnere, boliger der er til at betale. Alt sammen i høj arkitektonisk kvalitet.

Og fra en offentlig gymnastikplatform får vi kig til Naturpark Nordhavn, et fremtidigt projekt. Kultur og kunsthus i tidligere produktionshaller, nye metrolinjer, bygninger og rum for skoler og idræt, museer samt en masse andre nye og radikalt andre byudviklinger.

Hvis du var med på turen i foråret 2018 – skal du med på ‘2’. Hvis dit kendskab til Nordhavn er et kig en gang i mellem fra S-toget, aner du ikke noget om Nordhavn, derfor skal du også med på denne tur, så du kan tale med om Elementfabrikken, Naturpark Nordhavn og alt det andet spændende vi finder i Københavns hurtigst vokende bydel 2150 Nordhavn.

Mødested:  Nordhavn Station