Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Et særarrangement til dig

« Alle events

Vi tilbyder særarrangementer, med udgangspunkt i vores produktpallette af byvandringer.

Du kan som privatperson, forening eller virksomhed bestille dit helt eget arrangement.

Vi blander os ikke i formålet, om du holder fødselsdag, polterabend, et tiltrængt ‘break’ i et møde eller en konference – eller om du blot har lyst til at invitere nogle mennesker til ‘en oplevelse ud over det sædvanlige’.

Når du bestiller en byvandring hos KulturenNu, vil du møde kompetence medarbejdere der alle har en historisk baggrund som cand.mag eller mag.art. Men det der er det vigtigste for os er, at vores medarbejdere ‘brænder’ for at fortælle den gode historie.

Derfor er alle medarbejdere specielt udvalgt på baggrund af deres formidlingsmæssige evner

Den enkelte byvandring er en ‘pakke’. Det skal forstå sådan, at prisen gælder for indtil 20 personer.

Hvis du har brug for, at dine gæster får lidt at spise og drikke undervejs, kan vi naturligvis også arrangere det for dig.

Alt hvad du skal gøre er, at sende os en e-mail med navn, telefonnummer, navn/navne på byvandringer, antal deltagere og dit/dine ønsker til  dato og tid – så kontakter vi dig for nærmere aftale.

mail til : info@kulturennu.dk

Hvis dine ønsker går i en helt anden retning, så lad os høre fra alligevel.

Vi har igennem de sidste par år været virksomheder og foreninger behjælpelige i forbindelse med større arrangementer, hvor vi har medvirket i forbindelse med planlægning, udvikling og gennemførelse af arrangementer med op til 300 deltagere.