Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cocktails og i seng med Kongen

« Alle events

Kom til eksklusiv aften på det legendariske JazzHouse i Københvan, drik farvrige cocktails og hør om de danske kongers mindst ligeså farvrige seksuelle eskapader. 
Dyk ned i kærlighedshistorierne med en cocktail i hånden og sammen med dine veninder.

KulturenNU præsenterer sammen JazzHouse “Cocktails og i seng med Kongen”. JazzHouse åber deres fantastiske cocktailbar op for en spændende historisk aften, hvor Sarah Marie Larsen gennem fortællingen vil tage dig ud på en excentrisk rejse om de danske kongers utroskab. Dyk ned i kærlighedshistorierne, med en cocktail i hånden, sammen med dine veninder.

De kongelige affærer:

For de danske konger var politisk-arrangerede ægteskaber ofte en realitet, så kærlighed fandt de uden for ægteskabet. Hør om nogle af danmarkshistoriens største kærlighedseventyr, om de danske konger og deres smukke og farverige elskerinder, og om forsmåede dronninger, der skulle forblive trofaste overfor kongen. Der vil blive fortalt om den farverige og lettere fordrukne Christian 4.; om enevoldskongerne Christian 5. og Frederik 4. som levede i faste forhold med deres elskerinder ved siden af dronningen; Christian 7., vor gale konge og hans affære med Støvlet Katrine til stor forargelse for hele landet; Frederik 6., der havde skemalagt sin tid mellem dronningen og elskerinden; og til sidst Frederik 7. og hans modehandlerske Grevinde Danner, som blev så forhadt. Kom og hør om 250 års dramatiske og fængslende kærlighedsaffærer.

Sarah Marie Larsen er cand.mag i historie, med speciale, hvordan konger gennem tiden har haft kærlighedsaffærer uden for deres ægteskaber. Sarahs speciale er et interessant indblik i fortidens etik, moral og syn på kvinder og kærlighed. Sarah Marie Larsen har gennem mange år arbejdet med kommunikation og formidling bl.a. på Christiansborg Slot.

 

Kongen_banner3

 

OBS. Der vil ikke være almindeligt dørsalg, så for at sikre dig en plads skal billetten købes her. Der er kun få billetter og arbejdes efter først til mølle princippet. Cocktails indgår ikke i billetprisen

 

 

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kulturennu.dk/public_html/wp-content/plugins/the-events-calendar/common/src/Tribe/Customizer/Section.php on line 204