Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cocktails og i seng med kongen

« Alle events

Kom til en eksklusiv aften på Generator Copenhagen, drik farverige cocktails og hør om de danske kongers mindst ligeså farverige seksuelle eskapader.
Billetprisen inkluderer velkomstdrink og snacks.


KulturenNU præsenterer ’Cocktails og i seng med kongen’, en eksklusiv aften med fantastiske cocktails og en spændende fortælling, når  Sarah Marie Larsen tager dig med på en excentrisk rejse i danske kongers utroskab. Nyd kærlighedshistorierne, med en cocktail i hånden, sammen med dine venner og veninder.

De kongelige affærer:

For de danske konger var politisk arrangerede ægteskaber ofte en realitet, så kærligheden fandt de udenfor ægteskabet. Hør om nogle af danmarkshistoriens største kærlighedseventyr, om de danske konger og deres smukke og farverige elskerinder, og om forsmåede dronninger, der skulle forblive trofaste overfor kongen.
Der vil blive fortalt om en perlerække af danske konger, bl.a. den farverige og lettere fordrukne Christian 4.; om Christian 5. og Frederik 4. som levede i faste forhold, med deres elskerinder ved siden af dronningerne; Christian 7., vores gale konge og hans affære med Støvlet Katrine og mange flere.
Vær med, når Sara fortæller om 350 års dramatiske og fængslende kærlighedsaffærer

Sarah Marie Larsen er cand.mag i historie med speciale i, hvordan konger gennem tiden har haft kærlighedsaffærer uden for deres ægteskaber. Sarahs speciale er et interessant indblik i fortidens etik, moral og syn på kvinder og kærlighed.

sara

OBS: Billetprisen inkluderer en velkomstdrink og snacks. Dørene åbnes kl 19.30.