Indlæser Begivenheder

Cidre – s’il vous plait!

« Alle events

’Cidre s’il vous plait’ er en aften i selskab med cider -iværksætterne Paw Wöhlk og Kristoffer Levison, der tilsammen er virksomheden Ciderrevolution.

Du smager 5 forskellige cidere og en Pommeau (der er et blend af frisk æblecider og Calvados). Smagningen akkompagneres med kvalitets charcuteri (gode skinker, paté og udvalgte skærepølser) og dertil godt brød.

Du vil opleve en aften, hvor der er kræset for detaljerne.
Derfor er ’Cidre s’il vous plait’ et event, hvor livsnydere mødes. Vel mødt.

Under studieophold i hhv. Frankrig og England blev Paw og Kristoffer fascineret af den klassiske ciderkultur. Et sidefag på Landbohøjskolen i København åbnede øjnene for de to iværksættere, at der går tonsvis af gode danske æbler til spilde hvert eneste år. Det blev afsættet til starten af Ciderrevolution.

’Ciderrevolution handler om at åbne danskernes øjne for, at ægte velproduceret cider, ikke er noget sødt sodavandssprøjt’

Vi inviterer til en smagning, af cider fra udvalgte producenter i både Frankrig og England. Herudover vil Paw og Kristoffer også introducere deres egen cider, der er produceret på danske (og lidt franske) æbler, i samarbejde med en producent i Frankrig.

I Cidersmagningen har vi lagt vægt på, at komme hele vejen rundt, så vi får smagt cidere på danske, franske og engelske æbler, samt pære- og æble cider og konventionel naturcider.

Det er også vigtigt for os, at bryde fordommene, at prøve cider i kombination med mad, denne aften i forbindelse med kvalitets charcuteri, hvor du vil opleve, at en god flaske cider er et festligt alternativ til det ‘traditionelle’ vin eller øl.

Her kan du læse mere om Ciderrevolution.

Billetpriser:

Enkeltbillet         kr. 349,- p/p

Dobbeltbillet     kr. 645 for to personer