Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kongelig playboy og franske lækkerier

« Alle events

Kongelig playboy og franske lækkerier

KulturenNU inviterer dig, til et eksklusivt arrangement på Valentines-day
Lørdag den 14.2. 2015 kl. 18.00

Sammen med Letz præsenterer KulturenNU, i skæret fra stearinlysene, en helt utrolig fortælling, om en dansk konge, der levede et vildt og hæmningsløst liv, med storforbrug af både kvinder og alkohol, indtil han i en sen alder, mødte sit livs udkårne.

Hør en helt ekstraordinær kærlighedshistorie, fortalt af historikeren Emma Rønberg, der har specialiseret sig i kongernes kærlighedsliv, og se et helt unikt historisk kærlighedssymbol.

Det bliver en aften, hvor kinderne med garanti bliver røde !!

Letz åbner dørene op kl. 18, og serverer en fransk inspireret charcuteri tallerken, bestående af anderillette, svinemousse fra Alsace, kogt og lufttørret skinke fra Ardeche, Daniel Letz koldrøget laks, franske oste; Comté og Brie de Meaux, hertil brød og olivenolie af egen import, samt et glas rødvin eller hvidvin (efter eget valg) Rødvin fra Lirac (frisk fugt, uden tanniner og god syre) Hvidvin fra Pay D’oc (chardonnay med god fedme/syre balance).

Du kan på aftenen tilkøbe yderligere vin, kaffe og kage.

Der er et meget begrænset antal billetter til dette arrangement. Billetter fordeles efter først til mølle princippet – men du skal nok ikke vente for længe.

PS! Aftenen kan kombineres med en tur i biografen. Imperial Biografen starter forsalg af billetter den 20.1.2015 til filmen Fifty Shades of Grey.

letzshop